Sausio 17 dieną Barčių g. 3, duris atvers naujas greito maisto restoranas, apjungiantis du lietuvių pamėgtus prekės ženklus – „Express Pizza“ ir „Crisperia“. Atidarymo šventė taps puikia proga Vilniaus gyventojams ir svečiams atrasti skonių įvairovę bei mėgautis kokybišku maistu už prieinamą kainą.
Kuo išskirtinis šis atidarymas?
„Express Pizza“ pelnė populiarumą tarp lietuvių dėl šviežių, rankomis gaminamų picų, kurios garsėja puikiai subalansuotu skoniu. Be picų, lankytojams bus siūlomi gardūs suktinukai – puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško greito, bet sotaus užkandžio. „Crisperia“ meniu išsiskiria dar didesne įvairove: nuo traškios vištienos dubenėlių iki gaivių salotų, sumuštinių, kebabų ir saldžių desertų. Čia tikrai ras ką pasirinkti net patys išrankiausi maisto mylėtojai.
Pasak restoranų direktorės Jolitos Šalčiūnienės, šis projektas – daugiau nei tik greito maisto taškas. „Norime, kad restoranas taptų vieta, kurioje kiekvienas galėtų mėgautis ne tik gardžiais patiekalais, bet ir jaukia atmosfera. Tikime, kad Salininkų gyventojai įvertins galimybę greitai ir patogiai gauti kokybiško maisto,“ – teigia J. Šalčiūnienė.
Naujos galimybės bendruomenei
Šio restorano atidarymas ne tik praturtins Salininkų rajono gastronominį pasirinkimą, bet ir prisidės prie vietos gerovės kūrimo. „Džiaugiamės galėdami sukurti naujas darbo vietas rajono gyventojams ir prisidėti prie ekonominės rajono gerovės. Tikimės, kad restoranas taps mėgstama vieta tiek šeimoms, tiek skubančiam žmogui, kuris vertina greitį ir kokybę,“ – priduria Jolita Šalčiūnienė, restoranų regiono vadovė.
