Nesupranta tokio požiūrio į darbą

0
240

Vilniaus Viršuliškių gyventojai praneša apie tai, kad nebežino, ko griebtis dėl savo kiemsargių. Tai jau antras skaitytojų pranešimas redakcijai per paskutiniąsias dvi dienas dėl to paties nesusipratimo.

Vilniečiai skundžiasi dėl atsainaus požiūrio į apsnigtų daugiabučių kiemų priežiūrą. Miestelėnai šiandien stebėjo paslaugos teikėjo darbuotojų bandymą susitvarkyti su kiek problematiškesnėmis mikrorajono vietomis. Pavyzdžiui, laiptų valymas apsiribojo dirbančio žmogaus pastovėjimu ant jų ir minimaliu pastuksenimu. Atšokę sniego gabalėliai net nebuvo nušluoti.

„Vakar žiniasklaidai pranešėme, kad skendim pusnyse ir dėl to niekam nei šilta nei šalta. Praėjus trims darbo dienoms po paskutinio sniego, stebime tą pačią situaciją. Nebesuprantam, ar jie nemoka pašluoti, ar nesugeba?.. Tai jei negali darbuotojai nušluoti laiptų, tai pasamdykime tuos, kurie tai gali padaryti. Juk šluotom mojuoti ypatingų gebėjimų nereikia. Panašu, jog mūsų kiemus leista prižiūrėti bet kam, kas net nesuvokia, kaip tai daryti. Baisu…“, – skundžiasi Viršuliškių gyventojai.

Vakar pranešėme, jog šiame rajone pėsčiųjų takus valo „Belarusas“, kuris nei laiptų nei siauresnių šaligatvių nušluoti negali. „Mano aplinka“ užrašais apipuoštas traktorius, kai kurių žinovų teigimu, per sunkus ir pėsčiųjų takus tiesiog gadina. Be to, ši sunkioji technika kiemuose ir pėsčiųjų takuose negali įsitekti, kai tenka apsisukti. Todėl susidaro tam tikrų nepatogumų pėstiesiems.

Panašių signalų gausu ir iš kaimyninio Justiniškų mikrorajono. Bet apie tos teritorijos priežiūrą – pranešime artimiausiu metu.