Tampa restoranų ir kavinių centru

0
229

Vilniaus oro uoste jau veikia 11 maitinimo įstaigų, siūlančių skirtingą asortimentą. Tai restoranai, kuriuose galima užsisakyti karštų patiekalų, konditerinių gaminių kepyklėlės, šviežiai ruošiamų sumuštinių baras, alaus barai ir kavinės.

Paskutinė duris atvėrė ir maisto mylėtojų jau laukia naujos koncepcijos „Charlie Pizza“ picerija. Naujoji maitinimo vieta tiek savo meniu, tiek interjerą pritaikė skubančių išvykstančių keliautojų poreikiams.

Šengeno zonoje tarp laipinimo vartų A11 ir A14 įsikūrusioje 135 kv. m picerijoje keliautojai jau gali paragauti vietoje kepamų picų ir kitų patiekalų, pritaikytų oro uosto svečių poreikiams. Kiek anksčiau, vasario pradžioje, buvo atidaryta ir 80 kv. m užimanti picerija ne Šengeno zonoje.

„Charlie Pizza“ tinklą valdančios įmonės „Amber Food“ direktorius Gediminas Balnis sako, kad lankytojai ras ne tik naujų patiekalų, pritaikytų oro uosto lankytojams, bet ir jau pamėgtą meniu bei populiariausias picas. Taip pat galės užsisakyti „čiumpu ir einu“ maisto (angl. grab and go), skirto skubantiems keleiviams.